Turnen 1 & 2

Iedere week gezellig een uurtje turnen, de meiden die er momenteel aan meedoen vinden het heerlijk. Ze komen iedere week met veel plezier naar hun turnlessen toe. De les beginnen we met een warming up en daarna maken we de spieren even goed los. Na de warming up beginnen we aan de toestellen, per les zijn er een aantal verschillende onderdelen aan de beurt. Dit zijn meestal een aantal van de volgende onderdelen; lange mat, balk, trampoline springen, brug of kast. Doordat er veel verschillende onderdelen zijn, is er veel afwisseling.

We doen elk jaar mee aan verschillende wedstrijden. De groepsspringwedstrijden, hier doen we in een groep mee op verschillende springonderdelen. En daarnaast doen we ook mee aan de Zwolse Turnkampioenschappen (ZTK), hier wordt er individueel geturnd op balk, brug, lange mat en een springtoestel. Natuurlijk mag je ook gewoon lekker komen trainen zonder mee te doen aan deze wedstrijden.

Lijkt turnen jou wel leuk, kom dan gezellig een keertje mee trainen met ons!

 

Voor wie?

Als je het leuk vindt om te gymen en je bent een beetje lenig dan is turnen iets voor jou! Wij bieden twee groepen aan die gebaseerd zijn aan groepen/leeftijd.

Turnen 1: Voor meisjes uit groep 7 en 8

Turnen 2: Voor meisjes uit Voortgezet Onderwijs

 

Wanneer?

Turnen 1: Dinsdag 18:30 - 19:30

Turnen 2: Dinsdag 19:30 - 20:30

Locatie: Zaal 1 in Het Anker

Trainsters: Vivian Hagendoorn en Marije de Vente

Contact: vivian@avantizwolle.nl


 

 

© Copyright Avanti. Alle rechten voorbehouden